Kezdő társastánc felnőtteknek

Kezdő tánctanfolyamainkon szeretettel várunk mindenkit, aki elhatározta, hogy megtanul táncolni, de még sohasem próbálta és azokra is számítunk, akik csupán egy jó társaságra vágynak. A korosztály nem akadály. Tánccsoportjainkhoz pár nélkül is bátran lehet csatlakozni. A jelentkezéseket az info@keletiandrea.hu e-mail címen várjuk! 

Galéria

Budán a Csillagvár Bevásárlóközpontban | Budapest III. ker. Rákóczi u. 36. (Szentendrei út)

Felnőtt Kezdő

Szombatonként 17:00 órától Első alkalom: 2020. március 28.

Budán Hidegkúton | Budapest II. ker. Kővári út 1. (Geli Stúdió)

Felnőtt Kezdő

2020. szeptemberig csak haladó tanfolyamok vannak ezen a helyszínen.

Budán a Szilfa utcában | Budapest II. ker. Szilfa utca 4. (Közösségi Ház)

Felnőtt Kezdő

Csütörtökönként 20:00 órától kezdő csoport indult. Kis tudással még lehet csatlakozni. Tanít: Keleti Andrea.

Pesten a Köki Terminál Bevásárlóközpontban | Budapest XIX. ker. Vak Bottyán u. 75.

Felnőtt Kezdő

Szerdánként 19:15 órától Első alkalom: 2020. március 18.
Vasárnaponként 17:30 órától Első alkalom: 2020. február 23.

Felnőtt tanfolyamainkra egy héten egy alkalommal járhatnak.
A tanfolyamokra 4 alkalmas bérletet lehet váltani, mely 30 napig érvényes, és így lehetőséget ad arra, hogy valaki az egyik héten hiányozzon anélkül, hogy a bérletéből agy alkalom elvesszen.
Tánciskoláinkban a bérletek és napijegyek ára helyszínenként különbözőek.
A Csillagvár Bevásárlóközpontban a bérlet ára: 7.500 Ft/fő 
A napijegy 2.200 Ft egy alkalomra.

A Köki terminál Bevásárlóközpontban a bérlet ára: 7.500 Ft/fő
A napijegy 2.200 Ft egy alkalomra

Hűvösvölgyi helyszínünkön.a bérlet ára: 8.000 Ft/fő
A napijegy
2.500 Ft egy alkalomra

Öltözék: Az órára kényelmes utcai ruhát és cipőt javasolunk, mindenkinek olyat, amiben jól érzi magát. Átöltözésre van lehetőség. A termek légkondicionáltak. 

Az azonos szinten lévő csoportjaink átjárhatóak, ugyanazzal a bérlettel más időpontban lévő órára is be lehet menni ha egy kis plusz gyakorlásra vágynak, vagy lemaradást szeretnének pótolni vagy egyszerűen szeretnének még egy kicsit jó hangulatban kellemes zenére mozogni.
Kezdő tanfolyamainkon mindenki elsajátíthatja a legszükségesebb társastáncok leghasznosabb alaplépéseit.
Nagyjából 2 hónap alatt  megtanulhatják a rock'n'roll legegyszerűbb motívumait, valamint a mambó legkönnyebb figuráit. (A mambó a manapság rendkívül népszerű salsa egyszerűbb zenei és lépésváltozata.) Felidézzük a keringőt, amit valószínűleg már sokan táncoltak például a szalagavatójukon, és ami nélkülözhetetlen egy báli szezonban. Rendkívül izgalmas a cha-cha-cha, és a lassú táncok leghangulatosabbika a négyszögrumba, ezért a kezdő tánciskolásainknak ezekből is tanítunk néhány könnyen elsajátítható kombinációt.
Természetesen ahhoz, hogy valaki valóban a táncparkett ördöge lehessen, ennél egy kicsit több időre is szüksége van, így minden kezdő táncosunknak örömmel biztosítjuk a lehetőséget tánctudása további bővítésére, új táncok megismerésére és például a férfiaknak a táncpartner vezetésével kapcsolatos titkok felfedezésére.
Minderre középhaladó és haladó csoportjainkban nyílik lehetőség.
Nem számít ha valaki az elején úgy érzi, csak két bal lába van. Tánciskolai anyagunkat hosszú évek tapasztalata alapján úgy állítottuk össze, hogy az mindenki számára egyszerű és jól érthető legyen, és az órákon mindig rengeteg lehetőség van az új lépések ismétlésére, gyakorlására.
Mindemellett mi is érezzük, hogy nem csak a tánc, hanem a jó hangulat, a kellemes társaságban eltöltött kikapcsoló szórakozás, ami mindenkinek a legjobban hiányzik. Ezért igyekszünk sok olyan programot szervezni, ami lehetőséget nyújt egy kis lazításra, ismerkedésre.
Ezekről a programjainkról részletesen a hírek oldalon olvashatnak.
Ha bármilyen kérdésben segíthetünk, kérjük ne habozzon, hívjon vagy írjon minél hamarabb!