Kezdő társastánc felnőtteknek

Kezdő tánctanfolyamainkon szeretettel várunk mindenkit, aki elhatározta, hogy megtanul táncolni, de még sohasem próbálta és azokra is számítunk, akik csupán egy jó társaságra vágynak. A korosztály nem akadály. Tánccsoportjainkhoz pár nélkül is bátran lehet csatlakozni. A jelentkezéseket az info@keletiandrea.hu e-mail címen várjuk! 

Galéria

Budán a Csillag Center Bevásárlóközpontban | Budapest III. ker. Rákóczi u. 36. (Szentendrei út)

Felnőtt

Szombatonként 16:00-tól Első alkalom: 2024. január 20.
Vasárnaponként 16:00-tól Első alkalom: 2024. február 4.
Hétfőnként 18:30-tól Első alkalom: 2024. január 15.
Szerdánként 18:15-től Első alkalom: 2024. január 24.

Budán a Folyondár Sportközpontban | Budapest III. ker. Folyondár utca 15.

Felnőtt Kezdő

Hétfőnként 19:45-től Első alkalom: 2024. január 15.

Pesten a Studio16 táncteremben | Budapest XVI. ker. Veres Péter út 5.

Felnőtt Kezdő

Péntekenként 18:15-től Első alkalom: január 19.

Pesten a DEPO Stúdióban | Budapest IX. ker. Koppány utca 15.

Felnőtt Kezdő

Keddenként 18:30-tól Első alkalom: 2024. január 23.
Keddenként 19:45-től Első alkalom: 2024. Február 6.

Pesten a Joydance Stúdióban | Budapest XVII. ker. Kis utca 1. I. emelet – (Pesti út 41.)

Felnőtt Kezdő

Vasárnaponként 17:00-tól Első alkalom: Január 28.

Felnőtt tanfolyamainkra egy héten egy alkalommal járhatnak.
A tanfolyamokra 4 alkalmas bérletet lehet váltani, mely 30 napig érvényes, és így lehetőséget ad arra, hogy valaki az egyik héten hiányozzon anélkül, hogy a bérletéből egy alkalom elvesszen.
A 4 alkalmas bérlet ára: 10.000 Ft/fő 

Napijegy csak kivételes esetben váltható. Ára: 3500 Ft/fő


Öltözék: Az órára kényelmes utcai ruhát és cipőt javasolunk, mindenkinek olyat, amiben jól érzi magát. Átöltözésre van lehetőség. A termek légkondicionáltak. 

Az azonos szinten lévő csoportjaink átjárhatóak, ugyanazzal a bérlettel más időpontban lévő órára is be lehet menni ha egy kis plusz gyakorlásra vágynak, vagy lemaradást szeretnének pótolni vagy egyszerűen szeretnének még egy kicsit jó hangulatban kellemes zenére mozogni.
Kezdő tanfolyamainkon mindenki elsajátíthatja a legszükségesebb társastáncok leghasznosabb alaplépéseit.
Nagyjából 2 hónap alatt  megtanulhatják a rock'n'roll legegyszerűbb motívumait, valamint a mambó legkönnyebb figuráit. (A mambó a manapság rendkívül népszerű salsa egyszerűbb zenei és lépésváltozata.) Felidézzük a keringőt, amit valószínűleg már sokan táncoltak például a szalagavatójukon, és ami nélkülözhetetlen egy báli szezonban. Rendkívül izgalmas a cha-cha-cha, és a lassú táncok leghangulatosabbika a négyszögrumba, ezért a kezdő tánciskolásainknak ezekből is tanítunk néhány könnyen elsajátítható kombinációt.
Természetesen ahhoz, hogy valaki valóban a táncparkett ördöge lehessen, ennél egy kicsit több időre is szüksége van, így minden kezdő táncosunknak örömmel biztosítjuk a lehetőséget tánctudása további bővítésére, új táncok megismerésére és például a férfiaknak a táncpartner vezetésével kapcsolatos titkok felfedezésére.
Minderre középhaladó és haladó csoportjainkban nyílik lehetőség.
Nem számít ha valaki az elején úgy érzi, csak két bal lába van. Tánciskolai anyagunkat hosszú évek tapasztalata alapján úgy állítottuk össze, hogy az mindenki számára egyszerű és jól érthető legyen, és az órákon mindig rengeteg lehetőség van az új lépések ismétlésére, gyakorlására.
Mindemellett mi is érezzük, hogy nem csak a tánc, hanem a jó hangulat, a kellemes társaságban eltöltött kikapcsoló szórakozás, ami mindenkinek a legjobban hiányzik. Ezért igyekszünk sok olyan programot szervezni, ami lehetőséget nyújt egy kis lazításra, ismerkedésre.
Ezekről a programjainkról részletesen a hírek oldalon olvashatnak.
Ha bármilyen kérdésben segíthetünk, kérjük ne habozzon, hívjon vagy írjon minél hamarabb!